Skip to main content
Sekolah × × ×

Soal Bahasa Inggris IV ELLIPTICAL CONSTRUCTION di Sertai Jawaban

Soal Bahasa Inggris IV ELLIPTICAL CONSTRUCTION di Sertai Jawaban

Soal Bahasa Inggris IV ELLIPTICAL CONSTRUCTION di Sertai Jawaban.
Apa kabar teman-teman? kali ini saya ingin sharing kembali mengenai kumpulan Soal dan Jawaban Bahasa Inggris IV. Kebetulan soal ini tentang pembahasan pada mata kuliah bahasa inggris iv pada pertemuan 9.

Bagi teman-teman yang mengalami kesulitan terhadap pemahaman mengenai meeting 9 ELLIPTICAL CONSTRUCTION. Mungkin soal jawaban ini bisa membantu, langsung saja cek di bawah ini!

Meeting 9 ELLIPTICAL CONSTRUCTION

Exercise 1 Soal Bahasa Inggris IV ELLIPTICAL CONSTRUCTION

Direction: Combine these sentences by using “so” or “neither”!

1. Anna has a compile file of this subject. The captain has a compile file of this subject.
Answer:
Anna has a compile file of this subject and so does The captain.

2. Tara is never absent the English class. I am never absent the English class.
Answer:
Tara is never absent the English class so am I.

3. They rarely speak English in class. Jhony rarely speaks English in class.
Answer:
They rarely speak English in class so does Jhony.

4. I studied hard for the previous exam. They studied hard for the previous exam.
Answer:
I studied hard for the previous exam so did They.

5. He can not copy the file into the flash disk. I can not copy the file into the flash disk.
Answer:
He can not copy the file into the flash disk neither can I.

6. Zizi is finishing the homework in the class. Her friends are finishing the homework in the class.
Answer:
Zizi is finishing the homework in the class so are her friends.

7. The captain has submitted the assignment on time. We have submitted the assigment on time.
Answer:
The captain has submitted the assignment on time so have we.

8. My father is not an engineer. I am not an engineer.
Answer:
My father is not an engineer neither am I.

9. I will back up the data before updating windows. You will back up the data before updating windows.
Answer:
I will back up the data before updating windows so will You.

10. The students may not use a dictionary during the exam. The lecturer may not use a dictionary during the exam.
Answer:
The students may not use a dictionary during the exam neither may the lecturer.

Baca Juga: Soal Latihan Bahasa Inggris IV Tes Awal Akhir Pertemuan

Exercise 2 Soal Bahasa Inggris IV ELLIPTICAL CONSTRUCTION

Direction: Combine these sentences by using “too” or “either”! 

1. They were creating a computer program for this office. I was creating a computer program for this office.
Answer:
They were creating a computer program for this office I was too

2. July could not complete the assignment on time. June could not complete the assignment on time.
Answer:
July could not complete the assignment on time June could not either

3. The technician should can repair my computer. My brother should can repair my computer.
Answer:
The technician should can repair my computer My brother should too

4. The programmers have not obtained the big data. The boss has not obtained the big data.
Answer:
The programmers have not obtained the big data The boss has not either

5. Rindi has installed a new software for the e-learning. They have installed a new installed a new software for the e-learning.
Answer:
Rindi has installed a new software for the e-learning They have too

6. The students must arrange the elliptical construction. I must arrange the elliptical construction.
Answer:
The students must arrange the elliptical construction I must too

7. They are not trainers of the practical class. You are not a trainer of practical class.
Answer:
They are not trainers of the practical class You are not either

8. Windi likes watching movie on the weekend. We like watching movie on the weekend.
Answer:
Windi likes watching movie on the weekend We do too

9. I want to be a great programmer in this office. She wants to be a great programmer in this office.
Answer:
I want to be a great programmer in this office She does too

10. My brother did not create a software for the exam. His friend did not create a software for the exam.
Answer:
My brother did not create a software for the exam His friend did not either

Exercise 3 Soal Bahasa Inggris IV ELLIPTICAL CONSTRUCTION

Direction: Fill in the blanks by using so, too, either, neither, or but.

1. They are not watching the movie, and ______ are the children.
Answer:
They are not watching the movie, and neither are the children.

2. We reunite with my high school friends once a year, _____ I do not.
Answer:
We reunite with my high school friends once a year, but I do not.

3. She couldn’t talk to the lecturer yesterday, and my colleague couldn’t _____.
Answer:
She couldn’t talk to the lecturer yesterday, and my colleague couldn’t either

4. Daddy is going to work next week, and My brothers are ______.
Answer:
Daddy is going to work next week, and My brothers are too

5. Kanna got an A in English class, ______ Nola did not.
Answer:
Kanna got an A in English class, but Nola did not.

6. His computer was not broken, and ______ was your computer.
Answer:
His computer was not broken, and neither was your computer.

7. They doesn’t buy a new laptop, _______ I do.
Answer:
They doesn’t buy a new laptop, but I do.

8. The students have submittied the tasks, and _____ the captain.
Answer:
The students have submittied the tasks, and so has the captain.

9. Your brother can not help you with your homework, _______ I can.
Answer:
Your brother can not help you with your homework, but I can.

10. My sister will not buy such an outdated clothes, and I will not _______.
Answer:
My sister will not buy such an outdated clothes, and I will not either

11. My father has not received the email, and my mother has not _______.
Answer:
My father has not received the email, and my mother has not either

12. Joe shouldn’t try to repair the printer himself, and you should not_______.
Answer:
Joe shouldn’t try to repair the printer himself, and you should not either

13. Those students are looking for the missing wallet, _____ Alani is not.
Answer:
Those students are looking for the missing wallet, but Alani is not.

14. She really enjoys studying English, and ____ do we.
Answer:
She really enjoys studying English, and so do we.

15. The lecturer has not uploaded the video in e-learning, and ____ have the students.
Answer:
The lecturer has not uploaded the video in e-learning, and neither have the students. 

Demikian soal dan jawaban pada mata kuliah bahasa inggris iv pertemuan 9. Semoga membantu teman-teman semua, dalam menyelesaikan soal atau studi kasus mata kuliah bahasa inggris.